NDA

NDA (Dohoda o mlčanlivosti)

Borderson sa zaviazal k ochrane duševného vlastníctva, aby zabezpečil, že údaje zákazníkov nebudú plagiované

Spoločnosť má nastavené prísne prístupové práva na internet. Počítač nebude mať prístup na internet okrem správy. Zároveň sme podpísali NDA so všetkými ľuďmi nad manažérom. Aby sa predišlo plagiácii 3D súborov zákazníkov, na každom počítači vo výrobnej dielni nie je nainštalovaný žiadny USB port. keď dokončíme obrábanie dielu, vedúci výroby je zodpovedný za vymazanie 3D dát produktu vo výrobnej dielni.

Budeme prísne dodržiavať dohodu o mlčanlivosti podpísanú s našimi zákazníkmi. V prípade akéhokoľvek porušenia zmluvy bude klient odškodnený podľa podmienok zmluvy.

Aby sme právne ochránili informácie o dizajne vášho produktu, poskytli sme vám súbor na stiahnutie NDA.Kliknite na odkaz

Poznámka:
Stiahnite si a podpíšte súbor NDA, potom ho naskenujte a pošlite nám. V prípade akýchkoľvek otázok kontaktujte sales@bordersun-prototype.com.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept